Áraink

Az esküvői felvételeket két HD kamerával, két operatőrrel, valamint több mikrofonnal rögzítjük.

A feldolgozás során kép és hangszinkronban megvágjuk és kialakítjuk a snitteket, elvégezzük a szükséges kép és hang korrekciókat, ezután a snittek effektezett összefűzésével létrehozzuk a filmet. Ezután történik a feliratozás és a végső hangszintek beállítása és renderelése a kívánt formátumba. Ebből az anyagból a DVD/BD authoring során készítjük el menürendszert és írjuk fel a filmet DVD vagy Blu-Ray korongra. A DVD/BD korongra fotót és feliratot nyomtatunk, majd védőlakkal látjuk el. A filmet egyedileg tervezett fotónyomtatott dísztokban adjuk át.

HD felbontás esetén a filmek Blu-Ray (BD) lemezeken kerülnek átadásra. (A BD felár +15%.) Természetesen a filmet bármilyen adathordozón át tudjuk adni ( HDD, PEN-drive).

Egyéb szolgáltatásaink

Zenés összeállítás az esküvő nevezetesebb pillanataiból, újravágva max 10 percben, Internet kompatibilis formátumban. (You Tube, Facebook)

Bízunk abban, hogy közösen megtaláljuk az Önök számára legkedvezőbb feltételeket. A forgatási időpontot az esemény előtt legalább 4-5 hónappal előbb célszerű lefoglalni. Az árak tartalmazzák a két operatőr és az esetlegesen közreműködő hangtechnikus díját is.


MegnevezésÁr
Esküvői remix videoklip készítése (Facebook, Youtube, Android, IOS kompatibilis)Egyedi árajánlat kérés
V8, Hi8, SVHS, VHS, VHSC. DV, HDV digitalizálása (vágás nélkül)3.800 Ft/óra
V8, Hi8, SVHS ,VHS, VHSC, DV, HDV digitalizálása zajszűréssel, képjavítással, képremegés korrekcióval (vágás nélkül) Akcióban 5.800 Ft/óra7.900 Ft/óra
V8, Hi8, SVHS ,VHS, VHSC, DV, HDV kazetták digitalizálása, komplett restaurálása, felskálázása mesterséges intelligencát alkalmazó szoftverekkel.9.500 Ft/óra
Hosszú videók részekre bontása2000 Ft/vágás
Bármilyen HD digitális kamera felvételeinek kiírása BD-re6.000 Ft/óra
Analóg video anyagok (V8, HI8, VHS) digitalizálása, igény szerinti vágással, feliratozássalEgyedi árajánlat kérés
Digitális (SD) video anyagok átírása szabvány video DVD-re5.500 Ft/óra
Digitális (SD) video anyagok átírása szabvány video DVD-re,igény szerinti vágással, feliratozással, DVD menüvelEgyedi árajánlat kérés
Székesfehérvár közigazgatási területén kívülre a kiszállási díj90 Ft/km.

Videoklipek, reklámfilmek, portréfilmek készítése, video-audio effektek, élőhang + utóhangosítás zenével, narrátor szöveggel, igény szerinti formátumban. 

A feltüntetett szolgáltatásainkon kívül természetesen vállalunk egyéb, a listában fel nem tüntetett, bármilyen a fotózással, hangtechnikával, illetve videózással kapcsolatos munkákat is. Áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek!

Ha felkeltette valamelyik ajánlatunk a tetszését, lépjen kapcsolatba velünk valamelyik elérhetőségünkön.