Áraink

Az esküvői felvételeket két HD kamerával, két operatőrrel, valamint több mikrofonnal rögzítjük.

A feldolgozás során kép és hangszinkronban megvágjuk és kialakítjuk a snitteket, elvégezzük a szükséges kép és hang korrekciókat, ezután a snittek effektezett összefűzésével létrehozzuk a filmet. Ezután történik a feliratozás és a végső hangszintek beállítása és renderelése a kívánt formátumba. Ebből az anyagból a DVD/BD authoring során készítjük el menürendszert és írjuk fel a filmet DVD vagy Blu-Ray korongra. A DVD/BD korongra fotót és feliratot nyomtatunk, majd védőlakkal látjuk el. A filmet egyedileg tervezett fotónyomtatott dísztokban adjuk át.

HD felbontás esetén a filmek Blu-Ray (BD) lemezeken kerülnek átadásra. (A BD felár +15%.) Természetesen a filmet bármilyen adathordozón át tudjuk adni ( HDD, PEN-drive). Tájékoztatásul az alábbiakban bemutatunk öt esküvői csomagot. A csomagok tetszés szerint variálhatók, alakíthatók a megrendelő igénye szerint.


Válaszd ki a csomagot

Polgári esküvő eseményeinek felvétele

Templomi szertartás felvétele

Lakodalom felvétele hajnali 2 óráig

Készülődés, kikérés, napi események felvétele (igény szerint)

DSLR kreatív videoklip készítése 

Montázs készítése az előzményekről (fotó, videó, fénykép)

I.

49.000

Ft

II.

79.000

Ft

III.

99.000

Ft

IV.

119.000

Ft

V.

159.000

Ft

Egyéb szolgáltatásaink

 

Zenés összeállítás az esküvő nevezetesebb pillanataiból, újravágva max 10 percben, Internet kompatibilis formátumban. (You Tube, Facebook)

Bízunk abban, hogy közösen megtaláljuk az Önök számára legkedvezőbb feltételeket. A forgatási időpontot az esemény előtt legalább 4-5 hónappal előbb célszerű lefoglalni. Az árak tartalmazzák a két operatőr és az esetlegesen közreműködő hangtechnikus díját is.

Megnevezés Ár
Esküvői remix videoklip készítése (a megrendelt csomagtól függően) 20.000 Ft
Analóg video anyagok (V8,Hi8,VHS) digitalizálása szabvány video DVD-re 4.500 Ft/óra
 Analóg video anyagok (V8,Hi8,VHS) digitalizálása zajszűréssel, képjavítással, képremegés korrekcióval szabvány video DVD-re (vágás nélkül) 5.500 Ft/óra
 Bármilyen HD digitális kamera felvételeinek kiírása BD-re 6.000 Ft/óra
 Analóg video anyagok (V8, HI8, VHS) digitalizálása szabvány DVD-re,
igény szerinti vágással, feliratozással, DVD menüvel
6.000 Ft/óra
 Analóg video anyagok (V8, HI8, VHS) digitalizálása szabvány DVD-re, igény szerinti vágással, effektezéssel, feliratozással, video-audio zajszűréssel, fehéregyensúly beállítással, utóhangosítással, igény szerinti DVD menüvel 8.000 Ft/óra
 Digitális (DV) video anyagok átírása szabvány video DVD-re 4.500 Ft/óra
 Digitális (DV) video anyagok átírása szabvány video DVD-re,igény szerinti vágással, feliratozással, DVD menüvel 6.900 Ft/óra
 Digitális (DV) videó anyagok átírása szabvány DVD-re, igény szerinti vágással, effektezéssel, feliratozással, videó -audio zajszűréssel, fehéregyensúly beállítással, utóhangosítással, igény szerinti DVD menüvel 10.000 Ft/óra
Székesfehérvár közigazgatási területén kívülre a kiszállási díj: 80 Ft/km. 80 Ft/km.

Videoklipek, reklámfilmek, portréfilmek készítése, video-audio effektek, élőhang + utóhangosítás zenével, narrátor szöveggel, igény szerint (HD, DVD, WMV, AVI formátumban)

A feltüntetett szolgáltatásainkon kívül természetesen vállalunk egyéb, a listában fel nem tüntetett, bármilyen a fotózással, illetve videózással kapcsolatos munkákat is. Áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek!

Ha felkeltette valamelyik ajánlatunk a tetszését, lépjen kapcsolatba velünk valamelyik elérhetőségünkön.